Avatar Adi Da Samraj - picture

Je hebt nooit in enige toestand verkeerd die je hebt verondersteld. Er was altijd alleen maar de Werkelijkheid Zelf, je Waarachtige Aard Die Liefdesgelukzaligheid is, Bewustzijn, de Onvoorwaardelijke Intensiteit.
Avatar Adi Da Samraj


Evenementen | Cursussen

RETRAITE 7-9 november 2014
Divine Ecstasy Is Natural To You Because I Have Been Born
Een Viering ter ere van de 75e Geboortedag van Adi Da Samraj

adi daZie voor verdere informatie retraites.

 

De introductieavonden zullen eind 2014/begin 2015 weer worden hervat in Amsterdam.
Er is nu al wel de gelegenheid om elke eerste week van de maand informatie over Adi Da Samraj en zijn toegewijden te krijgen, zie hieronder:


Studiegroep voor geïnteresseerden
In ons Adidam Centrum aan het Oosterpark in Amsterdam kunt u op elke eerste woensdag van de maand van 19.30 - 21.00 uur kijken en luisteren naar Darshans, Leela' s van toegewijden en Toespraken van Adi Da Samraj. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen.
Locatie: Adidam Centrum, Oosterpark 39, Amsterdam 020  4681442 of neem contact op met Alexander van Campen, 06 45507963
De boekenwinkel is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 12.00.

Studiegroep in Uitgeest op donderdagavond
In Uitgeest vindt ook elke maand een studiegroep plaats op donderdagavond. Wilt u de avond een keer bijwonen? Neemt u dan graag even contact met ons op via info@adidam.nl.
Er vinden ook elders in het land regelmatig studiegroepen en video-avonden plaats, informeer graag naar de mogelijkheden.

Cursussen

U kunt, ook in het Nederlands, diverse cursussen volgen. Dit voorjaar starten de volgende cursussen:

The Da Avatar”, Een Introductie in het Leven en Werk van Adi Da Samraj.  In 4 wekelijkse sessies maakt u verder kennis met Adi Da in de context van de 'Grote Tradities' van wijsheid en spiritualiteit.
The Reality-Way of Adidam”, een cursus in 4 sessies waarin u verder kennismaakt met de essentiële pijlers van de Weg van Adidam: “radicale devotie”, “right life” en “Volmaakte Kennis”.  
Something New Must Emerge (Niet-Twee Is Vrede)” , een 6-weekse cursus waarin u met uw medecursisten het boek “Niet-Twee Is Vrede” van Adi Da bestudeert en onderzoekt hoe u deze wijsheid kunt toepassen in uw leven.
Easy Death”, (5 weken), aan de hand van het materiaal voor deze cursus, het boek “Easy Death” van Adi Da, en de essays en teksten van dit bijzondere werk,  nemen we u mee in een transformerend proces waardoor u uw angsten en verwarring rondom de dood en sterven overstijgt.

Neem over de cursussen en de mogelijkheid om die in het Nederlands te volgen, graag contact met ons op via info@adidam.nl of kijk op www.lmicourses.org

Ervaringen van een cursist uit 2006:
De Adidam-cursus heb ik als opvallend anders ervaren. Het was voor mij niet zomaar een levensbeschouwelijke of spirituele cursus waaraan ik eerder wel eens had deelgenomen. Daarvoor was de invloed van deze studie op mijn leven te groot. Nog nooit ben ik zo veelvuldig diepgaand geraakt en heb ik zoveel momenten van krachtig tot inzicht komen ervaren - waarbij meestal mijn lichaam direct reageerde op wat ik las, als door middel van de teksten van Avatar Adi Da en tijdens het lezen over hoe hij werkt met zijn toegewijden. Dergelijke momenten kende ik wel door het lezen van Boeddhistische of esoterisch christelijke teksten, maar de teksten van Avatar Adi Da gaven mij van begin af aan inzicht in hoe ik functioneer, hoe mijn geest in elkaar zit, hoe mijn werkelijkheidsbeleving tot stand komt. Nooit eerder is mij zo vaak en intens een spiegel voor gehouden als tijdens deze korte cursus.Nieuw: Adidam op internet
Ook op onze facebookpagina www.facebook.com/adidaadidamnederland vindt u nieuws over onze events én prachtige foto's en delen uit discourses van Avatar Adi Da Samraj.
Op Youtube publiceert Adidam regelmatig nieuwe films en toespraken van en over Adi Da Samraj; http://www.youtube.com/user/AdiDaVideos.
Er is hard gewerkt aan het ondertitelen van Toespraken van Adi Da Samraj. Op Youtube bijvoorbeeld, vindt u Toespraken die in het Nederlands ondertiteld zijn, via het kanaal AdiDaVideosNL. Elke maand komen er nieuwe bij.

Op http://www.consciousnessitself.org/nl leest u het prachtige online boek “We Zijn Bewustzijn Zelf” van en over Adi Da Samraj in verschillende talen, ook in het Nederlands.

INFORMATIE EN REGISTRATIE
Gelieve ons registratieformulier te gebruiken of stuur ons een e-mail: publicretreats@adidam.nl of
bel ons: 0475-520166 (na 19.00 uur).

Routebeschrijving naar Adidam Center

FacebookFacebook retraitepagina


Practische informatie

The European Danda Retraitecentrum
European DandaAnnendaalderweg 10 - 6105 AT Maria Hoop
Aanmelden en info: info@adidam.nl
Tel.: 0475-301399
www.europeandanda.org
Voor een bezoek aan de boekwinkel graag van te voren even contact opnemen via info@adidam.nl of 0475-301399.

The 'Bright' Room Gallery - Maria Hoop
Bright Room GalleryAnnendaalderweg 10 - 6105 AT Maria Hoop
Tel.: 0475-301281
info@brightroomgallery.nl
www.brightroomgallery.nl
Maakt u alstublieft een afspraak voor de bezichtiging: 0475-301281 of 0620484200.

Adidam Centrum Amsterdam
OosterparkOosterpark 39 - 1092 Al Amsterdam
Tel.: 020-468 1442
info@adidam.nl
www.adidam.nl
De boekwinkel van het Adidam Centrum in Amsterdam is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 12.00, maar maakt u graag een afspraak van te voren: 020 4681442. Naast de collectie spirituele boeken, verkopen we meditatieartikelen en kunt u een video komen kijken.

Home | Adi Da Samraj | Zijn Leer | Zijn Kunst | Adidam | Agenda | Retraites |Boeken en Dvd's